Iedere circuitrijder en racer kent het gevoel wel dat het snelle rondje er aan zit te komen maar dat het net niet lukt. Je past een aantal zaken aan maar dat geeft toch niet het gevoel waar je naar op zoek bent. Wie kent niet die snelle ronde die op de rondenteller en het gevoel dat alles onder controle is, “het gaat zo makkelijk”. Die snelle ronde geeft een enorme kick, maar dan volgt al snel de vraag "waar heb ik nu tijd gewonnen". Belangrijker nog, de volgende outing wil je die tijd weer rijden.


RacePlan wil je hier mee helpen, want volgens ons begint iedere verbetering met een plan. Een plan dat je helpt om te begrijpen waar en waarom het harder ging. Kennis als strategie voor nog betere prestaties.
Hoe gaan we je daar bij helpen? Onze ideeën daarover vind je in meer detail op deze website, maar het komt er op neer dat we:

  •     Meten wat er gebeurt met de motor door naar gegevens uit een datalogger te kijken
  •     Samen met jou analyseren wat er op de baan is gebeurd


Op basis hiervan maken we een plan waarmee je verder kunt. RacePlan biedt jou volledige ondersteuning tijdens een training of wedstrijd met de mogelijkheid om een datalogger met sensoren te huren.

RacePlan in het kort

RaceRlan ondersteunt circuitrijders en racers tijdens wedstrijden en training. We doen dat op verschillende nivo's, van circuitdag tot aan internationale wedstrijden. Dus iedereen kan er zijn of haar voordeel meedoen.

RacePlan beschikt over kennis en ervaring op de volgende gebieden:

  • Datalogging en data-analyse met behulp van AIM, 2D of Motec loggers.
  • Het vertalen van de resultaten naar de coureur en het maken van een plan op basis van deze resultaten.
  • Het verbeteren van de afstelling van de motor (op basis geometrie en vering).
  • Het instellen van GripOne traction Control systemen.
  • Het maken van speciale kabelbomen voor sensoren en loggers.

Geïnteresseerd? Stuur een email of bel ons, we helpen je graag verder!

 

Partners van RacePlan: