Elektronische hulpmiddelen worden steeds vaker ingezet bij het racen op circuits. Denk aan remhulp via de motorrem en hulp met uitacceleren op basis van Traction Control (TC).

RacePlan heeft ervaring met de TC systemen van GripOne en kan je helpen met het vinden van de juiste instellingen. Samen met Ten Kate Racing Products is gezocht naar een TC systeem dat toepasbaar is op een breed scale aan motorfietsen. Met name het nieuwe GripOne Pro 3 systeem is erg veelzijdig en biedt instelbare traction control per sectie van de baan aan. Door naast het TC systeem de informatie uit een datalogger te gebruiken kan snel een goede setting gevonden worden (naar onze mening is een data logger een vereiste wil je een systeem als GripOne Pro 3 goed instellen) 

 race electronica fotografie CRT Holland

foto: Tristan Lentink, coach OW Begeleidingsgroep, in de regen. (fotografie CRT Holland)

Kabelbomen en connectors

RacePlan biedt ondersteuning bij het opbouwen van dataloggers en andere race-elektronica. We zijn in staat om speciale op maat gemaakte kabelbomen te maken zodat onze verhuurloggers goed aangesloten worden. Zelf bekabelingsprobleem? Wij kunnen helpen!

Voor de onderstaande motorfietsen hebben wij standaard oplossingen: 

RacePlan in het kort

RaceRlan ondersteunt circuitrijders en racers tijdens wedstrijden en training. We doen dat op verschillende nivo's, van circuitdag tot aan internationale wedstrijden. Dus iedereen kan er zijn of haar voordeel meedoen.

RacePlan beschikt over kennis en ervaring op de volgende gebieden:

  • Datalogging en data-analyse met behulp van AIM, 2D of Motec loggers.
  • Het vertalen van de resultaten naar de coureur en het maken van een plan op basis van deze resultaten.
  • Het verbeteren van de afstelling van de motor (op basis geometrie en vering).
  • Het instellen van GripOne traction Control systemen.
  • Het maken van speciale kabelbomen voor sensoren en loggers.

Geïnteresseerd? Stuur een email of bel ons, we helpen je graag verder!

 

Partners van RacePlan: